Veranderingen in de zorg

De zorg verandert/ Zorgbureau Endless verandert mee.

 

In Almere en Weesp krijgt iedereen de zorg die nodig is. Dat blijft zo en daar mogen wij trots op zijn. Maar de samenleving verandert. Daarom moet ook de manier waarop we zorg organiseren, veranderen. Als mensen langer thuis willen wonen, en meer zelf willen regelen kan Zorgbureau Endless hierin ondersteuning bieden. Vanaf 1 januari 2015 zijn verpleging en verzorging thuis onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Voorbeelden van verpleging en verzorging thuis zijn het toedienen van medicijnen, verplegen van wonden en hulp bij het douchen. De wijkverpleegkundige van Zorgbureau Endless bespreekt met u wat u zelf nog kunt en welke verpleging en of verzorging nodig is.

 

Alle huisartsen binnen Almere en Weesp waar Zorgbureau Endless mee samenwerkt kunnen u doorverwijzen naar onze wijkverpleegkundigen. Maar u kunt ook zelf om advies vragen, of samen met uw buren en of familieleden, of andere professionele zorgverleners. Zorgbureau Endless heeft de expertise in huis om van A tot Z uw indicatie aan te vragen zodat wij geheel aan uw zorgverwachting kunnen voldoen. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze zorg.

 

Zorgbureau Endless is gevestigd aan de Edvard Münchweg 37 1328 MB Almere Stad-Oost en Anna Horstinkstraat 122 1382 MN Weesp. Wilt u ons kantoor bezoeken en heeft u vragen of wilt u informatie, dan staan wij u graag te woord na een telefonische afspraak met ons Service Team.

 

Zorgbureau Endless                                         
Edvard Münchweg 37
1328 MB Almere.
Telefoonnummer: 036-5291688.

 

Weesp
Anna Horstinkstraat 122
1382 MN Weesp
info@endlesszorg.nl

 

Welke zorg past bij mij?

Wilt u ook ontdekken welke zorg bij u past? Ontdek het samen met ons.

U krijgt direct persoonlijk advies en we geven u ook een heldere indicatie van de kosten.

Klik hier voor onze contactgegevens.